Bespaar energie met de gietvloer betonlook

Als er over de gietvloer gesproken wordt, gaat doorgaans eerst alle aandacht naar de functionaliteit van de vloer. En toegegeven, een gietvloer is een zeer functionele vloer met een aantal grote voordelen ten opzichte van elke andere vloer. De gietvloer is echter ook een vloer met uitstraling, een strakke vloer die meteen de blikvanger is, ongeacht in welke ruimte u de vloer ook aanbrengt. Misschien nog belangrijker: het zorgt voor goede isolatie en u heeft de mogelijkheid om vloerverwarming aan te leggen onder de vloer.

Isolatie in de winter en vloerverwarming

Een groot voordeel van een gietvloer is dat het buitengewoon isolerend werkt. In de winter houdt u de warmte zo goed vast in huis. Wel zo fijn voor de energiekosten! Wist u dat de gietvloer ook ideaal is voor vloerverwarming? Vloerverwarming kan gemakkelijk aangelegd worden en u voelt de warmte goed door de dunne vloer heen. De warmte wordt gelijkmatig verspreid door de hele woning. Ook dat zult u merken in de energiekosten.

Voordelen van de gietvloer betonlook

Juist de combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en uitstraling maakt de gietvloer een aantrekkelijke keuze. Zeker de gietvloer betonlook is in dat kader bijzonder populair. Ten opzichte van een echte betonvloer heeft een gietvloer betonlook duidelijke voordelen. Een echte betonvloer is allesbehalve flexibel. Een gietvloer betonlook is dat wel en is bijvoorbeeld prima te combineren met vloerverwarming waarmee het meteen ook een zeer comfortabele vloer wordt.

Vuil krijgt geen enkele kans zich op te hopen

Kiest u voor de gietvloer betonlook, dan profiteert u van alle voordelen die een gietvloer biedt. Daarnaast is en blijft de gelijkenis met een echte betonvloer treffend. Kijken we naar de voordelen die een gietvloer biedt, dan is dat in eerste instantie het feit dat een gietvloer altijd naadloos is. Daardoor weet vuil zich nooit op te hopen op de vloer. U maakt de vloer met een dweil en stofzuiger al gemakkelijk schoon. Zeker gezinnen met jonge kinderen en huisdieren kiezen steeds vaker voor de gietvloer, en zeker ook voor de gietvloer betonlook. Met kinderen wordt een vloer doorgaans sneller vuil. Bij de gietvloer is dat echter geen probleem.

Voordelen bij hooikoorts en allergieën

De gietvloer is om die reden hygiënisch, waardoor de vloer ook interessant is voor bepaalde bedrijven. De voedingsmiddelenbranche is daar een prima voorbeeld van. Nog een voordeel van een gietvloer is de hypoallergene werking. In tegenstelling tot andere vloeren worden stof en pollen afgestoten. Daardoor zultu als u een gietvloer thuis heeft en ook hooikoorts heeft, veel minder last hebben van jeukende ogen en niesbuien.

Met een vloer van beton cire krijgt u altijd een unieke vloer

In het verlengde van de gietvloer biedt ook een beton cire vloer nogal wat voordelen. Door de wijze van aanbrengen krijgt u altijd een unieke vloer. De vloer is slijtvast en net als de gietvloer naadloos. Bovendien is beton cire vloeistofdicht en vuilafstotend. Ook beton cireheeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Zo is het kleurenpalet steeds breder geworden waardoor beton cire nadrukkelijk aan populariteit gewonnen heeft. De keuze tussen een echte betonvloer en de gietvloer betonlook is dan ook geen moeilijke, althans, als ufunctionaliteit wilt combineren met uitstraling. Behalve de gietvloer betonlook, komt de gietvloer overigens ookin heel veel andere uitvoeringen. Een bekende uitvoering is de grindvloer, die het minstens zo goed doet als de uitvoering in betonlook. U heeft wat betreft de gietvloer dus echt wat te kiezen tegenwoordig. Bovendien heeft u bij de gietvloer de zekerheid dat unooit de hoofdprijs betaalt. De vloer staat namelijk bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

post

Plaats een reactie