Gaskosten

De gaskosten opnieuw vergelijken met EnergieVergelijker.com? Dat kan altijd en dat doet u door het exacte verbruik in te vullen. Bent u uw gaskosten helemaal zat? Dan is het allereerst belangrijk dat u daar iets aan gaat doen. En dat is gewoon gas besparen. Het gasverbruik naar beneden brengen helpt sowieso. Dat houdt dus in dat u direct korter kunt gaan douchen. En afhankelijk van het weer kunt u de thermostaat ook laag zetten. Dan zult u aan het eind van het jaar opmerken dat de gaskosten lager zijn.

Gaskosten per aanbieder vergelijken

Een energievergelijking laat u diverse kosten zien per aanbieder. Aardgas is over het algemeen al duur natuurlijk. En het verschil tussen gas en stroom is enorm. We betalen meer dan de helft minder voor stroom dan weer voor gas doen. Energiebelasting is daar de boosdoener in, want die wordt steeds verhoogd. Dus laten we vooral blijven letten op de gaskosten. Want steeds maar teveel betalen daar heeft niemand trek in. Een kubieke meter gas kost al snel €0,71 eurocent. Stroom kost €0,20 eurocent. Zo ziet u het verschil wel he?

Besparen waardoor de kosten lager worden helpt

Als u dus uw gaskosten verlagen wilt dan doet u dat door minder ervan te gebruiken. En dat kan prima hoor. Een aanpassing hier en daar resulteert in lagere kosten. Ook opnieuw zoeken naar een goedkopere energieleverancier doet wonderen. Energieleveranciers bieden echt aantrekkelijke kortingen. Want een nieuwe klant erbij is wat zij willen. Dus begrijpen ze dat er voordeel aan moet zitten wil een klant overstappen. U kunt daar dus uw voordeel mee pakken. Als u uw verbruik heeft ingevuld en de adresgegevens dan toont onze energievergelijker de resultaten. De goedkoopste gaskosten staan bovenin. Altijd op plaats 1 dus die levert u de voordeligste tarieven.

De ene korting is de andere niet

Energieleveranciers hanteren ieder een eigen korting. Soms liggen de uiteindelijke prijzen dicht bij elkaar. En bij de andere weer niet. Het gaat vaak om de totale prijs die eruit komt. Ons blind staren op de kubieke meter prijs heeft dus niet zoveel zin. Het is beter dat u let op het uiteindelijke jaarbedrag. Wanneer u deze deelt door 12 maanden ziet u wat uw voorschotbedrag zal zijn. U kunt natuurlijk ook op de duurzaamheid letten van een energieleverancier. Dit zal dan iets duurder zijn. Het gaat er maar net om wat u het liefste heeft.

Vaak willen consumenten van ons weten wie de goedkoopste energieleverancier dan is. Het beste antwoord daarop is toch energie vergelijken. Want uw verbruik heeft een groot aandeel erin. Vergelijk uw verbruik dan ook eens met het gemiddelde verbruik. Een gezin met één kind dus bestaande uit drie personen zit gemiddeld op 3500 kWh en 1500 m3 gas. Hoe meer personen in één huishouden hoe hoger het verbruik. Maar goed wie weet bent u juist heel zuinig en valt uw verbruik daar onder. Dan bent u al op de goede weg.

Overstappen is gratis

Als u de goedkoopste gaskosten dan heeft gevonden kunt u overstappen. Dankzij de gratis overstapservice die elke energieleverancier biedt is overstappen zo klaar. Houdt u tevens ook aan de veranderingen die u doorvoert om te besparen. Het is goed voor het klimaat want u verlaagt de CO2 uitstoot. En het is goed voor uw portemonnee. De overstapkorting levert u minimaal €250 per jaar op. Dus zoek alles goed uit voordat u overstapt.

9.2/10 - (65 stemmen)

Plaats een reactie