Gasprijzen 2020

Gasprijzen 2020 stijgen minder hard dan eerst werd aangenomen. Dit komt door een wijziging van het kabinet. Zij hebben toch tussentijds besloten de energiebelasting minder hard te laten stijgen. Maar dat de gasprijzen duurder zijn en nog worden dat is zo klaar als een klontje. In de toekomst zullen we eigenlijk steeds minder gas gaan verbruiken. Het liefst zo snel mogelijk, maar elk huishouden rap van het gas afhalen kan niet. We moeten immers douchen en de woning moet verwarmd worden. En daar is vooralsnog wel aardgas voor nodig.

Gasprijzen 2020 ook weer duurder

Konden we maar massaal aan de warmtepomp, dat zou enkel kunnen als deze niet zo prijzig was. Maar er komt tevens ook een hele verbouwing bij kijken. De huizen moeten ook beter geïsoleerd worden willen we optimaal en zuiniger kunnen verwarmen. Voor huurders ligt het ingewikkelder, zij zijn afhankelijk van de verhuurder. We moeten van het gas af uiteindelijk om de CO2 uitstoot te verlagen. Gas verbruiken levert dus ook CO2 uitstoot op. Daarom is het niet onverstandig om zelf goed op het gasverbruik te letten. Verlagen is dus besparen op de CO2 uitstoot. Want daarom worden de gasprijzen 2020 ook duurder: Er moet minder gas verbruikt worden.

Energiekosten voor lagere inkomens moeilijker op te hoesten

De gasrekening voor middeninkomens is nog te betalen, maar voor de lagere inkomens is het een flinke hap uit het maandelijkse budget. Probeer voor zover het kan dan ook te bezuinigen op gas. We weten dat douchen enorm veel gas kan nemen, en ook de mate waarin we verwarmen. Door daar zoveel mogelijk op te bezuinigen verlagen we de CO2 uitstoot en niet onbelangrijk: De gasrekening. Spring na het ontwaken onder de douche maar maak er geen feest van. Dat wil zeggen, was u goed en spoel af en draai de kraan ook weer uit. Dit voorkomt dat er liters water verloren gaan, en kubieke meters aan gas.

Vergelijk de huidige gasprijzen en zie waar u het meest bespaart!

Vergelijk samen met EnergieVergelijker.com de huidige gasprijzen en zie eens wat het u kan opleveren. Er is altijd wel een geschikte gasprijs te vinden waardoor u minder gaat betalen. Meer dan genoeg aanbiedingen en aan u om de goedkoopste gasprijzen te vinden. Dit doet u met het invullen van het verbruik en uw adresgegevens. Wij tonen u dan binnen enkele seconden de goedkoopste gasprijzen. Degene die bovenaan staat gesitueerd is de goedkoopste.

9.3/10 - (67 stemmen)

Plaats een reactie