Kies snel en simpel de beste en goedkoopste energie aanbieding en bespaar direct op uw energiekosten!

Bent u op zoek naar een goedkope energieleverancier om bijvoorbeeld te besparen? Energievergelijker.com kan u helpen met het vinden van de aller goedkoopste leverancier.

Met onze gratis en handige online energie vergelijker krijgt u gegarandeerd de laagste energieprijzen van stroom en gas voor uw adres.

Begin snel met het vergelijken van energie en bespaar honderden euro’s aan energiekosten. Het kost u maar een paar minuten!

Wat doet Energievergelijker.com?

Als u op zoek bent naar een eenvoudige manier, om de goedkoopste energieleverancier van Nederland te vinden. Dan hebben wij daarvoor een overzichtelijke energievergelijker ontworpen. Hiermee krijgt u binnen een paar minuten alle energieleveranciers op een rij. Filter de vergelijker naar wens en u ziet direct het beste energiecontract bovenaan in de energievergelijker staan. Handig toch. En zo kunt u eenvoudig een overstap maken.

Hoe werkt het?

  1. Vermeld uw verbruik van stroom en gas, of kies het aantal personen in het huishouden.
  2. Klik op ‘Berekenen’ en bekijk het aanbod van alle energieleveranciers in de vergelijker.
  3. Kies uw eigen voorkeuren. Zoals soort meter, de looptijd, duurzaamheid en kwaliteit.
  4. Kies de voordeligste energie (aanbieding) die voldoet aan uw situatie en voorkeuren.
  5. Klik op aanvragen en vul het aanvraag formulier volledig in en klik op verzenden.

U heeft altijd recht op 14 dagen bedenktijd. Dit is wettelijk vastgesteld en elke energieleverancier moet zich daaraan houden. Gaat u verhuizen? Geef dan wel ruim van te voren uw verhuizing door. Let op! Als u een energiecontract aanvraag voor een nieuwe woning, dan moet u het energiecontract van de oude woning zelf opzeggen. Energieleveranciers mogen alleen een energiecontract opzeggen dat op hetzelfde adres staat.

Met ons kunt u onafhankelijk besparen

Wij ontvangen per nieuw aangebrachte klant een vaste vergoeding. Het is dus logisch dat wij graag willen dat u uiteindelijk via Energievergelijker.com overstapt. Zo verdienen wij ons geld. Uiteraard zorgen we ervoor dat de gegevens in onze energie vergelijker up to date zijn zodat u beschikt over de meest recente tarieven en aanbiedingen. 100% onafhankelijk en 100% objectief!

Waarom bent u bij ons goedkoper uit

Wat is beter? Overstappen via een energievergelijker of rechtstreeks via de website van de energieleverancier? Goede vraag! Soms is het goedkoper om rechtstreeks te kiezen. Maar veel vaker is het echt veel goedkoper om via een energievergelijker het nieuwe energiecontract te kiezen. De reden heeft allemaal te maken met concurrentie. Leveranciers hoeven op hun eigen website niet te concurreren met andere leveranciers. Op online energievergelijkers moeten zij dat wel doen, tenminste als zij als goedkoopste bovenaan in de vergelijker willen staan.

Lagere tarieven en hogere kortingen

De meeste energieleveranciers willen maar al te graag hoog in onze vergelijker scoren om zoveel mogelijk klanten binnen te halen. Daarom komen zij met lage energietarieven en hoge welkomstpremies voor nieuwe klanten. Deze krijgt u niet aangeboden via de websites van de leveranciers zelf. Als u via ons energie vergelijkt en overstapt profiteert u van hoge kortingen en lagere energieprijzen. Dat zorgt voor een flinke besparing per jaar!

Er zijn mensen die geen korting willen. Zij willen gewoon een lage energieprijs. Het voordeel van een energieleverancier zonder korting, maar wel met een lage energieprijs, is dat u zich voortaan geen zorgen meer hoeft te maken over een eventueel in de toekomst nog uit te keren welkomstkorting.

Wij kunnen u een goede vergelijking bieden in combinatie met 100% onafhankelijk energie advies. En dat is voor u helemaal gratis!

Kies voor duurzame energie voor de toekomst

Duurzame energie is elektriciteit dat is opgewekt met behulp van zonnepanelen, waterkrachtcentrales en windmolens. Duurzame energie noemen we duurzaam omdat de bronnen die worden gebruikt nooit opraken. Namelijk de kracht van de zon, water en wind. De zon zal altijd blijven schijnen, evenals het water dat zal blijven stromen en de wind die altijd zal waaien.

Deze alternatieve energiebronnen zijn van belang omdat veel mensen graag zien dat hun energie in ieder geval niet wordt opgewekt met behulp van kernenergie, olie, verbranding van gas en andere energiebronnen waarbij schadelijke stoffen vrijkomen. Om mee te helpen aan een schonere toekomst, kunt u kiezen voor schone duurzame energie. Zo kunt u dus niet alleen geld besparen, maar ook het milieu.

Zonne-energie van uw eigen zonnepanelen

Zonne-energie is een belangrijk voorbeeld voor duurzame energie. Door zonnepanelen te kopen en aan te sluiten kunt u uw eigen duurzame energie opwekken. Duizenden mensen maken gebruik van hun eigen energie en dat zorgt ervoor dat ze minder betalen aan de energieleverancier. Sterker nog. Er zijn steeds meer mensen die dermate energie opwekken, dat ze energie overhouden. Die energie kunnen zij dan verkopen aan de energieleverancier of aan hun buren. En zo is het mogelijk om met zonnepanelen zelf energieleverancier te worden.

Energievergelijker.com staat voor u klaar!

Bent u geïnteresseerd in overstappen van uw huidige energieleverancier naar een andere goedkopere of duurzamere? Wilt u meer informatie weten over de verschillende energieleveranciers? Bent u benieuwd hoeveel u per maand kunt besparen? Wilt u hulp van het vinden van de goedkoopste energieleverancier of wilt u gewoon op een persoonlijke manier benaderd worden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar en helpen u waar we kunnen.

 

10/10 - (14 stemmen)