Over Energievergelijker.com

Er zijn genoeg sites die energieleveranciers met elkaar vergelijken. Met deze website hebben wij dan ook een ander doel voor ogen. EnergieVergelijker streeft ernaar om de consument iets extra’s te bieden. Wij zijn van mening dat je energie-producten en/of diensten pas goed met elkaar kunt vergelijken als je weet wat er in de energiesector speelt. Daarom ligt juist daar onze focus.

Er zijn veel sites die energieleveranciers met elkaar vergelijken. Vaak staan dan vooral de energietarieven centraal. Energievergelijker.com dient als objectieve bron voor mensen die meer over energie willen weten dan alleen de tarieven die je betaalt.

Met een inmiddels klein team van mensen met passie voor duurzaamheid, energievoorziening, tekstschrijven, journalistiek en onderzoek, willen wij ‘het vergelijken van energie’ vanuit een andere hoek benaderen.

Wij zijn van mening dat je energie-producten en/of diensten pas goed met elkaar kunt vergelijken als je goed geïnformeerd bent over energie en de energiesector.

Wij richten ons met name op het verschaffen van algemene informatie over energie, energie besparen, duurzame oplossingen en de energiesector in het algemeen. Zo proberen we mensen bewuster te maken van de impact van een product dat vrijwel iedereen gebruikt en een grote invloed op de wereld en het milieu heeft.

Wij staan altijd open voor suggesties en opmerkingen. Via ons contactformulier is het mogelijk om feedback te geven betreffende je ervaring op onze site.

Review deze pagina

Klik op de sterren

Gemiddelde score / 5. Aantal reviews:

We vinden het jammer dat u dit niet nuttig vond

Laten we het verbeteren!