Energie met gratis cadeau

Moet u kiezen voor energie met gratis cadeau? Dat hangt ervan af. Als u het liefst een cadeau ontvangt bij uw energiecontract wel. Ook hangt het type cadeau ervan af. Gaat het om een gratis playstation die u toch al wilde aanschaffen voor de kinderen dan is het een idee. Dit scheelt u zelf de aanschafkosten voor de toch al dure spelcomputer. U moet wel weten dat u verder geen extra korting geniet. Dus uw voorschotbedrag zal niet of niet veel lager worden. Als u daarmee kunt leven dan is kiezen voor energie met gratis cadeau uw ding. Energieleveranciers bieden tegenwoordig verschillende cadeaus aan.

Welk cadeau spreekt het meeste aan?

Een gratis slimme thermostaat, of een supersonische stofzuiger. Koffiezetapparaten kunt u tegenwoordig ook kiezen als welkomstcadeau. Er is dus heel veel mogelijk waar het een nieuw energiecontract aangaat. Consumenten die kiezen voor een dergelijk cadeau weten dat de haard toch wel blijft branden en stroom uit het stopcontact ontvangen. Kortom: zij malen niet zozeer om een korting op hun voorschotnota. Hetgeen waar men wel op dient te letten zijn de voorwaarden bij een gratis cadeau. Want als u tussentijds uw energiecontract opbreekt moet u de waarde van het cadeau wel terugbetalen. En wordt er een gratis cadeau verstrekt bij een driejarig energiecontract? Bereken dan of dit lonend is. Stel de waarde van het cadeau ligt op €100 en u moet daarvoor een driejarige overeenkomst aangaan, is dit dan de moeite waard?

Energie met gratis cadeau wel zo voordelig?

U moet weten dat de overstapkortingen bij eenjarige contracten al op de €250 liggen. Dus dan zou dit cadeau al minstens een waarde moeten vertegenwoordigen van €750. Waarom? Omdat u in deze drie jaar niet gratis meer kunt overstappen. De consument dient zich aan de afgesproken voorwaarden te houden. Doet men dit niet? Dan volgt er op een opzegvergoeding. Er zijn namelijk ook voldoende eenjarige contracten met gratis cadeau. Dus check deze vooral even. Dan hoeft u ook niet zolang bij de energieleverancier te blijven. Overstappen kan dan weer binnen een jaar. Wel zo fijn om te weten toch?

Praktische cadeaus vaker aangeboden

Over het algemeen kiezen we voor korte looptijden bij een energiecontract. We willen vooral vrij blijven in onze keuzes. En dan springt een eenjarig energiecontract er wel uit. Of dit nu met een leuke overstapkorting is of een gratis cadeau. Wat vooral populair de laatste tijd blijkt zijn de klus cadeaus. Een gratis boormachine of klustegoed. Energieleveranciers springen in op de behoefte van de consument. Wellness bonnen worden ook vergeven. Maar praktische cadeaus worden vaker gekozen. Start eens met een energievergelijking. Leg de aanbiedingen energie met gratis cadeau eens naast de aanbiedingen energie met de overstapkortingen. U zult dan direct zien waar u het meeste voordeel uit kunt halen. Klaar om over te stappen? Dubbelcheck dan wel even de voorwaarden én de einddatum van uw huidige energiecontract. Als dit allemaal in orde is dan kunt u met een gerust hart kiezen voor welke energie aanbieding dan ook.

 

Review deze pagina

Klik op de sterren

Gemiddelde score / 5. Aantal reviews:

We vinden het jammer dat u dit niet nuttig vond

Laten we het verbeteren!

Plaats een reactie