Ons doel is dat u een weloverwogen besluit kan nemen op basis van heldere en klinkklare informatie. Wij controleren elke dag het aanbod van alle beschikbare energieleveranciers in onze vergelijker. Energievergelijker.com werkt volledig onafhankelijk en zelfstandig.

Energievergelijker.com helpt u graag en gratis met het vinden van de beste energiedeals. Dat scheelt u veel waardevolle tijd. U hoeft namelijk niet zelf met alle energieleveranciers contact te zoeken om de energietarieven en acties op te vragen. Bij ons kunt u binnen enkele minuten alle energieleveranciers vergelijken en vervolgens gemakkelijk online overstappen. Wij hebben alle tarieven en acties al in onze energievergelijker gratis ter beschikking staan die u op een gebruiksvriendelijke wijze met elkaar kan vergelijken.

Wij verdienen inkomsten wanneer u via onze online energievergelijker overstapt naar een andere energieleverancier. Dit gebeurt op basis van het No-Cure-No-Pay principe. Pas als u daadwerkelijk bent overgestapt ontvangen wij een vergoeding. Met de vergoeding kunnen wij Energievergelijker.com blijven updaten om u gratis te voorzien van de beste vergelijkingssite als het gaat om het vinden van de beste energiedeals.