Overstappen energie

Overstappen energie omdat u stadsverwarming gebruikt? Of wilt u een apart contract voor energie én gas? Er is veel mogelijk en u bepaalt hoe u dat wilt doen. Als u meer kunt besparen met aparte contracten dan mag dat. De liberalisering heeft dit mogelijk gemaakt voor kleinverbruikers. Sinds we elk jaar mogen overstappen zijn er dan ook duizenden consumenten die hier gebruik van maken. Dit is ook logisch want er wordt elke keer veel korting geboden. Door te kijken naar het totaalbedrag per jaar, ziet u ook hoeveel uw besparing is. En overstappen heeft dan nut.

Overstappen energie voor een geldbedrag

De overstapmarkt is al jaren flink in beweging temeer omdat klanten verwelkomt worden met geld. En dat haalt bijna iedereen wel over. Als na een berekening blijkt dat er per maand zo’n €20 bespaart kan worden is de overstap een feit. Dat is per jaar toch zo’n €240. En vaak leiden de kortingen wel tot meer besparing. Omdat dit huishouden jaren terug voor het laatst overgestapt was. Dan wordt er €450 of zelfs meer bespaard op de energierekening. Het klinkt te mooi om waar te zijn. Daarom is zelf starten met energie vergelijken altijd aan te raden. Dan ziet u met eigen ogen hoeveel korting u kunt krijgen.

Of een cadeau bij uw energiecontract?

Het is natuurlijk super dat u kunt profiteren van verschillende aanbiedingen. De ene nog exclusiever dan de andere. Geld, cadeaus lager voorschot. Wat u ook wilt er is altijd iets van uw gading bij. Tegenwoordig kunnen we een boormachine krijgen bij een energiecontract. Of een slimme thermostaat, maar we zien vooral dat de cadeaus echt handiger worden. Zoals een weekendje weg, of een trip naar de sauna. Energieleveranciers snappen zelf ook dat ze moeten inspelen op de verschillende wensen van de consument.

Voorschotbedrag verlagen? Kies dan geen cadeau maar korting

Het is allang niet meer die bol.com cadeaubon, maar ook een hotel bon is verkrijgbaar bij een energiecontract. Of een avondje weg in een restaurant. Een cadeaubon vervangt dan de waarde die men anders ontvangt in geld. Dus meestal verlaagt u uw voorschotbedrag er niet mee. Als dat geen probleem is dan kunt u die aanbieding kiezen. Wilt u wel een lager voorschotbedrag? Dan kiest u voor een welkomstkorting of cashback. Wij omschrijven dit duidelijk bij elke aanbieding. Doorzoek de energie aanbiedingen eens en zie welke het beste bij u past.

Plaats een reactie